Vraag naar een offerte! 056 42 22 03

Gegarandeerde kwaliteit

Om er zeker van te zijn dat wij altijd LODAX pads en mats van dezelfde topkwaliteit leveren, organiseren wij een periodieke kwaliteitsanalyse van het materiaal met behulp van een FTIR-analyse. Deze test kan worden vergeleken met een DNA-analyse: experts controleren de gegevens met die van de oorspronkelijke test om te zien of deze overeenkomen met onze goedgekeurde kwaliteit.

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en bieden daarom gunstige garantievoorwaarden aan.

Meer over onze garantie
Onze Lodax pads en mats testen

Getest en goedgekeurd

Om een veilig gebruik van onze stempel -en rijplaten te garanderen, hebben we besloten om deze (met uitzondering van de Budget Mats) aan een compressietest te onderwerpen, uitgevoerd door het VKC (universitair testcentrum gespecialiseerd in kunststoffen).

Er werd een druktest uitgevoerd van 2000N tot 18000N met behulp van een opspandoorn met een diameter van 20mm. Telkens wanneer het materiaal een bepaalde druk doorstaat, wordt de impact gemarkeerd. Op die manier kunnen we zien bij welke druk ons materiaal begint te vervormen.

Testen van de kwaliteit van onze Lodax pads en mats

Veilig werken

Wij leveren u geteste producten van hoge kwaliteit. Wanneer u werkt volgens de richtlijnen van goede praktijk verzekert u zich van een veilige werkomgeving.

Lodax pad and mats lab testing

Stuur ons een e-mail

Neem contact met ons op zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Wij antwoorden normaal binnen de 48 uur.

info@lodax.eu

Bel ons

Bel ons tijdens kantooruren
Maandag - vrijdag: 8.30 - 17.00 uur.

+32 56 42 22 03
Vraag naar een offerte!
056 42 22 03