Vraag naar een offerte! 056 42 22 03

Stempelplaten standaard

Onze standaard stempelplaten zijn er om uw zware machines te ondersteunen. De stempelplaten zijn gemaakt van gerecycleerde kunststof en bieden u de beste voordelen in alle moeilijke weersomstandigheden.

Wij bieden de volgende vierkante en ronde stempelplaten aan:

Geniet van levenslange garantie op onze standaard ronde en vierkante pads. Bekijk onze garantievoorwaarden.

Draagvermogen
Afmetingen
Diameter
Vorm

Niet gevonden wat u zocht?
Wij werken ook volledig
op maat

Bezoek onze pagina over op maat gemaakte producten voor meer informatie.

Dankzij onze uitgebreide productiemogelijkheden en engineering afdeling kunnen wij op maat produceren:

  • Stempelplaten
  • Rijplaten
  • Oprijplaten
  • Enz.
Meer informatie over op maat gemaakte producten
Modulaire oprijplaat

Stempelplaten worden vooral gebruikt in deze sectoren:

Bouwsector

Bouwsector

Tuinbouwsector

Tuinbouw sector

Event management

Evenementbeheer

Military ground protection mat

Militaire sector

Zorgsector

Zorgsector

Voordelen van kunststof stempelplaten

Lichter gewicht: kunststof stempelplaten zijn vaak lichter dan metalen platen, wat het gemakkelijker maakt om ze te verplaatsen of te verwisselen.
Corrosiebestendigheid: kunststof platen zijn bestand tegen corrosie, wat betekent dat ze langer meegaan in buitenomgevingen of in omgevingen met veel vocht en zal ook niet rotten zoals houten stempelplaten bvb.
Lagere kosten: kunststof platen zijn vaak goedkoper dan metalen platen, waardoor ze een budgetvriendelijke optie zijn.
Customizable: kunststof platen kunnen gemakkelijk worden aangepast voor unieke toepassingen en gepersonaliseerde branding.
Flexibiliteit: kunststof platen zijn vaak flexibeler dan metalen platen, waardoor ze beter bestand zijn tegen impact en trillingen.
Duurzaamheid: kunststof platen zijn vaak duurzamer dan metalen platen, waardoor ze langer meegaan en minder snel beschadigen.

Houd wel in gedachten dat kunststof stempelplaten ook hun beperkingen hebben, zoals gewichtscapaciteit, impact weerstand en stijfheid. Maar ook hier zijn onze LODAX stempelplaten niet als de andere kunststof platen vandaar dat we tot levenslange garanties geven. Bekijk onze garantievoorwaarden op onze site

Wanneer moet je stempelplaten of stempelschotten gebruiken?

Stempelplaten of stempelschotten zijn essentieel voor het voorkomen van wegzakken van voertuigen zoals mobiele telescoopkranen, kranen, hoogwerkers, betonpompen, campers of alle voertuigen met steunvoeten. Dus van zodra gewerkt wordt op zachter ondergrond, grasland, bouwwerf, asfalt,...

De stempelplaten zijn verkrijgbaar in vierkante, ronde uitvoering maar bestaan ook in andere vormen.
Dankzij de grote rekbaarheid van HMPE 500 regeneraat kunnen de platen grote vervormingen aan zonder te scheuren of breken.
Ze zijn ook bestand tegen chemische invloeden zoals UV-straling, benzine, dieselolie, reinigingsmiddelen, vetten en natuurlijk ook tegen weersinvloeden. Dankzij de hoge stijfheid wordt de belasting ideaal verdeeld, zo voorkomt u minder schade aan de ondergrond en betere stabiliteit van het voertuig.

Vraag naar een offerte!
056 42 22 03

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info