Vraag naar een offerte! 056 42 22 03

Lodax garanties

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij gunstige garantievoorwaarden aan.
Alvorens de producten aan onze klanten te leveren, zorgen wij ervoor dat elk product een strenge kwaliteitscontrole doorloopt. Dit houdt in dat het materiaal wordt getest door een externe organisatie: er wordt nagegaan of de afwerking correct is gebeurd, enz.

Mocht het echter gebeuren dat onze klant een defecte stuk van een besteld product ontvangt, dan kan hij/zij gebruik maken van de garantie die hij/zij op het product krijgt.

De garantie gaat in op de datum van aankoop, die ook op de factuur vermeld staat. Op basis van deze gegevens wordt een periode bepaald waarbinnen men aanspraak kan maken op de garantiebepalingen die in die periode zijn toegekend. Daarom dient de klant de factuur zorgvuldig te bewaren.

De huidige garantietermijnen die wij aanbieden staan hieronder vermeld. De duur van de garantie is afhankelijk van het product. Producten die bijvoorbeeld tot ons budgetassortiment behoren, krijgen minder uitgebreide garantie. Neem contact met ons op indien u de volledige garantievoorwaarden wenst te ontvangen.

Als u geïnteresseerd bent in een product en wilt weten welke garantie wordt aangeboden, ga dan naar de productpagina en raadpleeg de garantietermijn onder het tabblad "Garantie".

Levenslange garantie

Wij bieden levenslange garantie op onze standaard vierkante en ronde stempelplaten.
De garantie geldt voor de volgende afmetingen:
- Standaard vierkante stempelplaten van 300x300x30mm tot 1200x1200x80mm
- Standaard ronde stempelplaten van Ø 800x60mm tot Ø 1200x80mm.

LODAX geeft een "levenslange vervangingsgarantie" aan de oorspronkelijke koper. Deze garantie is beperkt tot de vervanging van de originele stempelplaat. De garantie dekt uitzonderlijke defecten die kunnen optreden tijdens het fabricageproces. Deze defecten zullen
zichtbaar/problematisch worden bij normaal gebruik van de LODAX Pads. Het is belangrijk om het beoogde gebruik en de functie van het product te begrijpen om te bepalen of er sprake was van een fabricagefout of dat de stempelplaat niet werd gebruikt voor het beoogde doel.
LODAX stempelplaten zijn gegarandeerd tegen scheuren, breken en splinteren. De stempelplaten worden tijdens het fabricageproces onderworpen aan strenge tests/inspecties. Elke stempelplaat die onze fabriek verlaat heeft de tests doorstaan en is aanvaardbaar bevonden voor LODAX. Het is mogelijk dat er kleine gebreken niet worden ontdekt tijdens onze visuele inspecties, in dit geval kan de klant beroep doen op de garantie.

Wat valt niet onder de garantie?

  • Touwen, handgrepen en geboorde gaten worden niet gedekt.
  • Breuk door oneigenlijk gebruik.
  • Natuurlijke slijtage wordt niet gedekt door onze garantie. Tekenen van normale slijtage moeten worden verwacht, maar dit betekent niet dat de pad defect/gebroken is. Eventuele fabricagefouten zullen detecteerbaar/zichtbaar zijn in de eerste maanden van gebruik. Elk geval van een defecte pad zal individueel worden geïnspecteerd en onderzocht.
kunststof stempelplaat lodax
kunststof ronde stempelplaat lodax

10 jaar garantie

Wij bieden 10 jaar garantie op ons premium assortiment Rijplaten.

De garantie geldt voor de volgende afmetingen:

- 2000x500/1000x10/15/20mm

- 3000x500/1000x10/15/20mm

LODAX biedt een beperkte vervangingsgarantie van 10 jaar aan de oorspronkelijke koper. Deze garantie is beperkt tot de vervanging van de originele rijplaat. De garantie dekt uitzonderlijke defecten die tijdens het fabricageproces kunnen optreden. Deze defecten zullen zichtbaar/problematisch worden bij normaal gebruik van de LODAX Premium Mats. Het is belangrijk om het beoogde gebruik en de functie van het product te begrijpen om te bepalen of er sprake was van een fabricagefout of dat de rijplaat gewoon niet voor het beoogde doel is gebruikt. LODAX Premium Mats zijn gegarandeerd tegen scheuren, breken en splinteren (handgrepen en gaten voor verbindingen zijn niet inbegrepen). Deze rijplaten worden tijdens het fabricageproces onderworpen aan strenge tests/inspecties. Elke mat die onze fabriek verlaat, heeft de tests doorstaan en is aanvaardbaar bevonden voor LODAX. Het is mogelijk dat er kleine gebreken niet worden ontdekt tijdens onze visuele inspectie, in dit geval kan de klant beroep doen op de garantie.

Wat valt niet onder de garantie?

  • Breuk van handgrepen of gaten voor verbinding.
  • Breuk door oneigenlijk gebruik.
  • Verbindingssystemen
  • Natuurlijke slijtage wordt niet gedekt door onze garantie. Tekenen van normale slijtage moeten worden verwacht, maar dit betekent niet dat de rijplaat defect/gebroken is. Eventuele fabricagefouten zullen in de eerste maanden van gebruik waarneembaar/zichtbaar zijn. Elk geval van een defecte plaat zal individueel worden geïnspecteerd en onderzocht. Het wordt aanbevolen om verschillende platen met elkaar te verbinden (zorgt voor meer stabiliteit). Er zijn gaten voorzien voor de installatie van enkele verbindingsstukken om de rijplaten met elkaar te kunnen verbinden. Zo creëert men een groter werkplatform.
Premium rijplaat
Premium rijplaat

1 jaar garantie


Op producten die uit verschillende materialen bestaan (bijv. rubber, staal, etc.), producten die een speciale vorm hebben (bijv. ronde of rechthoekige shoes, etc.) en producten die tot ons budgetassortiment behoren, geldt een beperkte garantie van 1 jaar.

LODAX geeft een beperkte garantie van 1 jaar aan de oorspronkelijke koper. Deze garantie is beperkt tot de vervanging van het originele product. De garantie dekt uitzonderlijke defecten die kunnen optreden tijdens het fabricageproces. Deze defecten zullen zichtbaar/problematisch worden bij normaal gebruik van het LODAX product. Het is belangrijk om het beoogde gebruik en de functie van het product te begrijpen om te bepalen of er sprake was van een fabricagefout of dat het apparaat niet werd gebruikt voor het beoogde doel. LODAX producten zijn gegarandeerd tegen scheuren, breken en splinteren. De producten worden tijdens het fabricageproces onderworpen aan strenge tests/inspecties. Elk product dat onze fabriek verlaat, heeft de tests doorstaan en is aanvaardbaar bevonden voor LODAX. Hoewel het af en toe voorkomt, zijn er kleine gebreken die niet worden ontdekt tijdens onze visuele inspectie, dit zijn de situaties die onze garantie dekt.

Wat valt niet onder de garantie?

  • Touwen, handgrepen en geboorde gaten worden niet gedekt.
  • Breuk door oneigenlijk gebruik.
  • Natuurlijke slijtage wordt niet gedekt door onze garantie. Tekenen van normale slijtage moeten worden verwacht, maar dit betekent niet dat het product defect/kapot is. Eventuele fabricagefouten zullen in de eerste maanden van gebruik te ontdekken/zichtbaar zijn.
roll off container pad lodax
Stemplaat type SHOE van lodax
Kathleen Casteur

Nog vragen?
Contacteer Kathleen - Commerciële binnendienst

kathleen@lodax.eu +32 (0)56 42 22 03
Vraag naar een offerte!
056 42 22 03